fbpx
בחרו עמוד

אסף קופפר | אינטראקטיב ישראל

מה קרה השבוע בשווקים הפיננסיים? 

שוק ההון חתם שבוע מעורב על רקע חששות להחמרת הגבלות יצוא שבבים לסין. מדד ה-S&P 500 ירד ב-2.36%, הנאסד"ק סגר בירידה של 4.12%, הדאו ג'ונס עלה ב-0.37%. תשואות האג"ח לעשור ירדו ב-1% אל 4.24%.

 

מבחינת הסקטורים, סקטור האנרגיה הניב תשואה עודפת כאשר עלה ב-1.33% בשבוע החולף. מנגד, סקטור הטכנולוגיה הניב את התשואה הנמוכה ביותר כשירד ב-6.01%

 

מאקרו:

  • ביום שלישי פורסם בארה"ב נתון מכירות הקמעונאיות לחודש יוני. הנתון השנתי הראה על עלייה של 2.28%, נמוך מהנתון הקודם שעמד על 2.59%. בנוסף, המדד החודשי הראה על יציבות ברמה של 0.0%, מעל הציפיות שעמדו על ירידה של 0.3%, אך נמוך מהנתון הקודם שעמד על עלייה של 0.3%. מדדים אלו משקפים את השינויים בהוצאות הצרכנים על מוצרים ושירותים ומהווים אינדיקטורים חשובים לבריאות הכלכלה האמריקאית. הירידה במדד השנתי והיציבות במדד החודשי מצביעות על התמתנות בביקוש הצרכני, דבר שיכול להצביע על ירידה בביטחון הצרכנים או על עליית מחירים שמכבידה על הצרכנים. המשמעות היא שהמשך הירידה במכירות הקמעונאיות עלול להשפיע על תחזיות הצמיחה הכלכלית, להפחית את ההכנסות ולהכביד על שוק העבודה. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על יציבות כלכלית ולתמוך בצמיחה המתמשכת.

 

  • ביום חמישי פורסם בארה"ב מדד הייצור של הפד של פילדלפיה לחודש יולי. הנתון הראה על עלייה לרמה של 13.9 נקודות, גבוה מהציפיות שעמדו על 2.7 נקודות ומהנתון הקודם שעמד על 1.3 נקודות. מדד זה משקף את פעילות המנהלים במגזר הייצור באזור פילדלפיה ומהווה אינדיקטור חשוב לבריאות הכלכלה במגזר היצרני. העלייה החדה במדד מצביעה על התאוששות משמעותית בפעילות הייצור, דבר המעיד על גידול בביקוש למוצרים ועל שיפור כללי במגזר זה. המשמעות היא שהמשך העלייה במדד יכול לתמוך בצמיחה הכלכלית, לחזק את שוק העבודה ולהגדיל את ההכנסות. הנתון עשוי גם להשפיע גם על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על איזון בין עידוד הצמיחה הכלכלית לשליטה באינפלציה.
  • ביום רביעי פורסם בארה"ב נתון אישורי הבנייה לחודש יוני. הנתון הראה על עלייה לרמה של 1.446 מיליון, גבוה מהציפיות שעמדו על 1.400 מיליון ומהנתון הקודם שעמד על 1.399 מיליון. מדד זה משקף את מספר האישורים שניתנו לבניית מבנים חדשים ומהווה אינדיקטור חשוב לפעילות בתחום הנדל"ן ולביקוש לדיור. העלייה באישורי הבנייה מצביעה על גידול בביקוש לבנייה חדשה וביטחון כלכלי בקרב היזמים. המשמעות היא שהמשך העלייה באישורי הבנייה יכול לתמוך בצמיחה הכלכלית, לחזק את שוק העבודה בענף הבנייה ולהגדיל את ההשקעות בתחום הנדל"ן. הנתון עשוי גם להשפיע על הביקוש לכוח אדם וחומרי גלם בסקטור הנדל"ן.

 

אירועים חשובים השבוע:

  • ביום חמישי צפוי להתפרסם בארה"ב נתון התמ"ג (רבעוני) לרבעון השני. הצפי הוא לעלייה של 1.9%, לעומת הנתון הקודם שעמד על 1.4%. מדד זה משקף את סך הערך הכספי של כל המוצרים והשירותים שיוצרו במשק ומספק תמונה רחבה על מצב הכלכלה. העלייה הצפויה בתמ"ג מצביעה על התאוששות וצמיחה כלכלית חזקה יותר, דבר המעיד על גידול בביקוש למוצרים ושירותים. המשמעות היא שהמשך העלייה בתמ"ג יכול לתמוך בצמיחה הכלכלית, לחזק את שוק העבודה ולהגדיל את ההכנסות. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על איזון בין עידוד הצמיחה הכלכלית לשליטה ביעדי האינפלציה.

 

  • ביום רביעי צפוי להתפרסם בארה"ב נתון מכירות הבתים החדשים לחודש יוני. הצפי הוא לעלייה לרמה של 643 אלף בתים, מעל הנתון הקודם שעמד על 619 אלף בתים. מדד זה משקף את היקף מכירות הבתים החדשים ומהווה אינדיקטור חשוב לפעילות הכלכלית בשוק הנדל"ן ולביקוש לדיור. העלייה הצפויה במספר מכירות הבתים החדשים מצביעה על גידול בביקוש לדיור חדש, דבר המעיד על ביטחון כלכלי גובר בקרב הצרכנים ועל צפי לצמיחה בפעילות הנדל"ן. המשמעות היא שהמשך העלייה במכירות הבתים החדשים יכול לתמוך בצמיחה הכלכלית, לחזק את שוק העבודה בענף הבנייה ולהגדיל את ההשקעות בתחום הנדל"ן. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על איזון בין עידוד הצמיחה הכלכלית לשליטה באינפלציה וכן על מחירי חומרי הגלם והביקוש לכוח אדם בענף הבניה.

 

  • ביום רביעי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד מנהלי הרכש במגזר השירותים לחודש יולי. הצפי הוא לירידה לרמה של 54.5 נקודות, מתחת לנתון הקודם שעמד על 55.3 נקודות. מדד זה משקף את פעילות המנהלים במגזר השירותים ומהווה אינדיקטור חשוב לבריאות הכלכלה במגזר זה. הירידה הצפויה במדד מצביעה על התמתנות מסוימת בפעילות מגזר השירותים, דבר המעיד על ירידה בביקוש לשירותים ועל אתגרים כלכליים במגזר זה. המשמעות היא שהמשך הירידה במדד עלול להשפיע על תחזיות הצמיחה הכלכלית, להפחית את ההכנסות ולהכביד על שוק העבודה. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על איזון בין עידוד הצמיחה הכלכלית לשליטה באינפלציה.

 

מניות בכותרות:

  • מניית מטא (META), חברת האם של פייסבוק ואינסטגרם הנסחרת לפי שווי של 1.2 טריליון דולר, ירדה בשבוע החולף ב-4.1% לאחר שדונלד טראמפ הביע תמיכה בטיקטוק למרות איום באיסור על אפליקציה זו בארה"ב. טראמפ אמר כי הוא בעד טיקטוק בגלל הצורך בתחרות, והדגיש שאם אין טיקטוק, יש רק את פייסבוק ואינסטגרם. דבריו הגיעו בזמן ש-ByteDance, החברה האם של טיקטוק, ניצבת בפני דרישה למכור את נכסיה בארה"ב כדי להימנע מאיסור אפשרי. הירידה במניית מטא משקפת את הפחד של המשקיעים מהשקפותיו של טראמפ ופגיעה במונפול האפשרי שיכול להיווצר כתוצאה מאיסור אפשרי של טיק טוק בארה"ב.

 

  • מניית נטפליקס (NFLX), ענקית שירותי הסטרימינג הנסחרת לפי שווי של 277 מיליארד דולר, ירדה ב-2.2% בשבוע האחרון לאחר שעלתה ב-34% בכמות המנויים הנתמכים בפרסומות. החברה עקפה את תחזיות הרווח וההכנסות לרבעון השני: רווח למניה של $4.88 מעל $4.74 שציפו, והכנסות של $9.56 מיליארד מעל $9.53 מיליארד שציפו. כמות המנויים הגלובליים עלתה ל-278 מיליון מעל תחזית של 274.4 מיליון. למרות התוצאות החיוביות, עלו חששות לגבי יכולתה לממש את הפוטנציאל מהפרסומות בטווח הקצר. נטפליקס צופה צמיחה שנתית של 14%-15% בהכנסות, אך הזהירה כי הפרסומות לא יהוו גורם מרכזי בצמיחה ב-2024 ו-2025.

 

  • מניית אילי לילי (LLY) ענקית התרופות הנסחרת לפי שווי של 772 מיליארד דולר, ירדה ב-10% בשבוע החולף לאחר כניסת מתחרה חדש בתחום התרופות לירידה במשקל. החברה השוויצרית רוש (RHHBY) חשפה את התרופה החדשה שלה לטיפול בהשמנת יתר, שעברה בהצלחה ניסויים מוקדמים. התרופה של רוש, CT-996, ניתנת בכדורים ולא בהזרקה, מה שהופך אותה לאטרקטיבית יותר עבור מטופלים. למרות שצפוי שייקח שנים עד שהתרופה תהיה זמינה בשוק, המשקיעים חששו מהתחרות החדשה.

 

סקטורים מובילים - נקודת מבט שבועית:

סקטור
סימבול
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
סקטורטכנולוגיה
סימבולXLK
שבועי6.01%-
חודשי3.30%-
מתחילת שנה17.84%+
סקטורתעשייה
סימבולXLI
שבועי0.34%+
חודשי1.55%+
מתחילת שנה10.66%+
סקטוראנרגיה
סימבולXLE
שבועי1.33%+
חודשי2.92%+
מתחילת שנה9.00%+
סקטורבריאות
סימבולXLV
שבועי0.56%-
חודשי0.72%+
מתחילת שנה6.55%+
סקטורפיננסים
סימבולXLF
שבועי0.80%+
חודשי3.68%+
מתחילת שנה13.48%+
סקטורצריכה מחזורית
סימבולXLY
שבועי2.44%-
חודשי2.85%+
מתחילת שנה6.02%+
סקטורתשתיות
סימבולXLU
שבועי0.51%-
חודשי1.07%+
מתחילת שנה9.15%+
סקטורתקשורת
סימבולXLC
שבועי1.34%-
חודשי0.20%+
מתחילת שנה17.80%+
סקטורנדלן
סימבולXLRE
שבועי1.12%+
חודשי5.28%+
מתחילת שנה0.20%+
סקטורצריכה בסיסית
סימבולXLP
שבועי0.75%+
חודשי0.54%+
מתחילת שנה7.21%+
סקטורחומרי גלם
סימבולXLB
שבועי0.36%-
חודשי0.52%+
מתחילת שנה5.53%+

מדדים אמריקאים

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדS&P 500
שבועי2.36%-
חודשי0.74%+
מתחילת שנה16.07%+
מדדNasdaq Composite
שבועי4.11%-
חודשי0.21%+
מתחילת שנה20.05%+
מדדDow Jones Industrial Average
שבועי0.37%+
חודשי2.90%+
מתחילת שנה6.82%+
מדדRussell 2000
שבועי1.03%+
חודשי8.03%+
מתחילת שנה8.52%+

מניה במוקד: טסלה

טסלה (TSLA), חברת הרכב החשמלי האמריקאית שהוקמה בשנת 2003 ומטה החברה נמצא בפאלו אלטו, קליפורניה, ארה"ב. החברה מתמחה בייצור והפצה של רכבים חשמליים, סוללות אחסון אנרגיה ומוצרים נוספים לשוק הרכב והאנרגיה. טסלה נחשבת לאחת החברות המובילות בעולם בתחום הרכב החשמלי והחדשנות הטכנולוגית.

ברבעון הראשון של 2024, טסלה הציגה נתוני מסירה טובים יותר מהמצופה, מה שעזר לה להציג רווחיות משופרת. החברה דיווחה על הכנסות של 21.3 מיליארד דולר, רווח למניה של 49 סנט ורווח נקי של 1.13 מיליארד דולר. טסלה גם מתמודדת עם עלויות מחקר ופיתוח גבוהות יותר, והשקעות משמעותיות בטכנולוגיות חדשות כמו רובוטקסים אוטונומיים והרובוט דמוי האנוש אופטימוס של החברה שמיועד למשימות יום יומיות בבתים ובמפעלים.

במהלך הרבעון האחרון, טסלה נתקלה באתגרים ובהזדמנויות חדשות. האירוע המתוכנן לחשיפת הרובוטקסים האוטונומיים נדחה מאוגוסט לאוקטובר, מה שמאפשר לחברה להמשיך לייצר אבטיפוסים ולבצע שינויים עיצוביים. אנליסטים צופים שההשקה המחודשת תכלול חידושים נוספים בתחום הנסיעה האוטונומית. בנוסף, תחום האחסון האנרגטי של טסלה הציג גידול משמעותי, עם פריסת 9.4 גיגוואט/שעה של מוצרים ברבעון האחרון, מה שהופך את טסלה לשחקן מרכזי גם בתחום זה.

טסלה מתמודדת עם תחרות גוברת מצד יצרני רכבים חשמליים נוספים, אך ממשיכה להוביל בזכות חדשנות טכנולוגית ותפוצה גלובלית. המניות של טסלה חוו עלייה משמעותית, בעיקר בעקבות דיווחים חיוביים על נתוני המסירה ועל הרחבת פעילותה בתחום האחסון האנרגטי. עם זאת, עיכובים באירוע הרובוטקסי ותחזיות מעורבות מצד אנליסטים משאירים את המשקיעים במתח לגבי הביצועים העתידיים של החברה.

אנליסטים בשוק ההון מתייחסים לביצועי טסלה עם המלצות מעורבות. מתוך 35 אנליסטים המסקרים את החברה, 13 מחזיקים בהמלצת קנייה, 13 בהמלצת אחזקה ו-9 בהמלצת מכירה. מחיר היעד הממוצע עומד על 194.8 דולר, מה שמציע דאונסייד של 18.6% ממחירה הנוכחי. הצפי הוא לרווח של 61 סנט למניה והכנסות של 24.3 מיליארד דולר. הדו"ח הקרוב, שיתפרסם ביום שלישי לאחר המסחר, צפוי לחשוף אם החברה תעמוד בציפיות האנליסטים ותמשיך להוביל את השוק ברכבים חשמליים ופתרונות אנרגיה מתקדמים

בורסאות אירופה

  • מניית ASML, יצרנית מכונות הליטוגרפיה לייצור שבבים ההולנדית, ירדה ב-18.4% בשבוע החולף לאחר שממשל ביידן שוקל להחמיר את הגבלות המסחר על סין. ההגבלות מכוונות לעצור אספקת טכנולוגיות שבבים מתקדמות לסין באמצעות כלל המוצר הישיר הזר (FDPR). ההגבלות עשויות לפגוע בפעילות העסקית של ASML, שמייצרת ציוד חיוני לייצור שבבים. חברות שבבים אמריקאיות טוענות שההגבלות הנוכחיות פוגעות בהן יותר מאשר עוצרות את התקדמות סין. הממשל מנסה לשכנע את בעלות בריתה להחמיר את המגבלות על תחזוקה ותיקון ציוד מוגבל שכבר נמצא בסין ומאיימת לא לספק ל-ASML ציוד אמריקאי חשוב בשרשרת האספקה אם זו תמשיך למכור מכונות לייצור שבבים מתקדמים לסין.

 

  • ביום שישי פורסם בגרמניה מדד המחירים ליצרן לחודש יוני. הנתון השנתי הראה על ירידה של 1.6%, בהתאם לציפיות וגבוה מהנתון הקודם שעמד על ירידה של 2.2%. בנוסף, המדד החודשי הראה על עלייה של 0.2%, גבוה מהציפיות שעמדו על 0.1% ומהנתון הקודם שעמד על 0.0%. מדדים אלו משקפים את השינויים במחירי מוצרים ושירותים ברמת היצרן ומהווים אינדיקטורים חשובים ללחצי האינפלציה בשרשרת האספקה. הירידה השנתית המתונה והעלייה החודשית מצביעות על התמתנות בלחצי המחירים על היצרנים, אם כי עדיין קיימת עלייה חודשית קלה. המשמעות היא שהמשך הירידה במדד השנתי לצד העלייה החודשית יכול להפחית את הלחץ על הבנק המרכזי של גרמניה להעלות את הריבית, אך גם להצביע על לחצי מחירים מתמשכים בטווח הקצר. הנתונים עשויים להשפיע על החלטות הבנק המרכזי בנוגע למדיניות המוניטרית, במטרה לשמור על יציבות כלכלית ולתמוך בצמיחה המתמשכת.

 

  • ביום רביעי פורסם בבריטניה מדד המחירים לצרכן לחודש יוני. הנתון השנתי הראה על עלייה של 2.0%, בהתאם לציפיות ושווה לנתון הקודם. בנוסף, המדד החודשי הראה על עלייה של 0.1%, גם כן בהתאם לציפיות, אך נמוך מהנתון הקודם שעמד על 0.3%. מדדים אלו משקפים את השינויים במחירי סל מוצרים ושירותים לצרכנים ומהווים אינדיקטורים חשובים להערכת האינפלציה במשק הבריטי. העלייה השנתית המתונה לצד הירידה במדד החודשי מצביעות על התמתנות בלחצי האינפלציה, דבר שיכול להקל על הלחצים האינפלציוניים הכלליים במשק. המשמעות היא שהמשך היציבות באינפלציה השנתית יחד עם התמתנות בחודשי עשויים להפחית את הלחץ על הבנק המרכזי של בריטניה להעלות את הריבית, ובכך לשמור על כוח הקנייה של הצרכנים ולתמוך בצמיחה הכלכלית.

 

  • ביום חמישי פורסמה בגוש האירו החלטת הריבית לחודש יולי. הריבית נותרה ללא שינוי ברמה של 4.25%, בהתאם לציפיות ולנתון הקודם. החלטה זו משקפת את המדיניות המוניטרית של הבנק המרכזי של גוש האירו לשמור על יציבות המחירים והתמיכה בצמיחה הכלכלית. הותרת הריבית ללא שינוי מצביעה על כך שהבנק המרכזי מעריך כי רמת הריבית הנוכחית מתאימה למצב הכלכלי הנוכחי וללחצי האינפלציה בגוש האירו. המשמעות היא שהמשך היציבות בריבית עשוי לתמוך בצמיחה הכלכלית ולספק וודאות לשווקים הפיננסיים, תוך שמירה על כוח הקנייה של הצרכנים ושליטה באינפלציה.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדCAC40
שבועי2.46%-
חודשי1.23%-
מתחילת שנה0.11%-
מדדDAX
שבועי3.07%-
חודשי0.05%+
מתחילת שנה8.48%+
מדדFTSE100
שבועי1.18%-
חודשי1.00%-
מתחילת שנה5.46%+
מדדSTOXX50
שבועי4.31%-
חודשי1.66%-
מתחילת שנה6.72%+

תמונת מצב - אסיה

  • מניית טייוואן סמיקונדקטור (TSM) ענקית השבבים הטייוואנית הנסחרת לפי שווי של 859.7 מיליארד דולר, ירדה בכ-12% בשבוע החולף לאחר שדונלד טראמפ אמר שטייוואן צריכה לשלם על ההגנה מארה"ב. טראמפ ציין כי טייוואן לקחה כ-100% מעסקי השבבים של ארה"ב וצריכה לשלם על ההגנה שהיא מקבלת. מניית טייוואן סמיקונדקטור ירדה ב-5.5% בפתיחת המסחר בעקבות דבריו של טראמפ. ראש ממשלת טייוואן, צ'ו ג'ונג-טאי, הבהיר כי היחסים עם ארה"ב טובים למרות היעדר קשרים רשמיים, וכי טייוואן מחויבת לחיזוק ההגנה שלה. המשקיעים חששו מאחר שטייוואן נחשבת ליצואנית השבבים הגדולה בעולם.

 

  • ביום שני פורסם בסין נתון התמ"ג (שנתי) לרבעון השני. הנתון הראה על עלייה של 4.7%, נמוך מהציפיות שעמדו על 5.1% ומהנתון הקודם שעמד על 5.3%. מדד זה משקף את הצמיחה הכלכלית של סין ומהווה אינדיקטור חשוב למצב הכלכלה במדינה. הירידה בנתון התמ"ג מצביעה על התמתנות בצמיחה הכלכלית, דבר שיכול להעיד על ירידה בביקוש המקומי והעולמי למוצרים סיניים או על אתגרים כלכליים אחרים. המשמעות היא שהמשך הירידה בקצב הצמיחה עלול להשפיע על תחזיות הצמיחה הכלכלית של סין, להפחית את ההשקעות ולהכביד על שוק העבודה. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות המדיניות הכלכלית של הממשלה הסינית, כמו התאמות במדיניות המוניטרית או צעדים נוספים לתמיכה בצמיחה הכלכלית.

 

  • ביום שישי פורסם ביפן מדד המחירים לצרכן לחודש יוני. הנתון השנתי הראה על עלייה של 2.8%, זהה לנתון הקודם. בנוסף, מדד המחירים לצרכן החודשי הראה על עלייה של 0.3%, נמוך מהנתון הקודם שעמד על 0.5%. מדדים אלו משקפים את השינויים במחירי סל מוצרים ושירותים לצרכנים ומהווים אינדיקטורים חשובים להערכת האינפלציה במשק היפני. העלייה המתונה במדד השנתי, אשר נותרה ללא שינוי, מצביעה על לחצי אינפלציה מתמשכים. הירידה במדד החודשי מצביעים על התמתנות לחצי האינפלציה בטווח הקצר. המשמעות היא שהמשך עלייה מתונה באינפלציה השנתית לצד התמתנות האינפלציה החודשית עשויים להקל על הלחצים האינפלציוניים הכלליים במשק. הנתונים עשויים להשפיע על החלטות הבנק המרכזי של יפן בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית או צעדים נוספים לשליטה באינפלציה ולתמיכה בצמיחה הכלכלית.

 

  • ביום חמישי פורסם באוסטרליה נתון השינוי במספר המועסקים לחודש יוני. הנתון הראה על עלייה של 50.2 אלף מועסקים, גבוה מהציפיות שעמדו על 19.9 אלף ומהנתון הקודם שעמד על 39.5 אלף מועסקים. מדד זה משקף את השינויים במספר המועסקים במשק האוסטרלי ומהווה אינדיקטור חשוב לבריאות שוק העבודה. העלייה החדה במספר המועסקים מצביעה על גידול בביקוש לעובדים ועל שיפור בשוק העבודה. המשמעות היא שהמשך העלייה במספר המועסקים יכול לתמוך בצמיחה הכלכלית, להגדיל את ההכנסות ולשפר את רמת החיים. הנתון עשוי גם להשפיע על החלטות הבנק המרכזי של אוסטרליה בנוגע למדיניות המוניטרית, כמו התאמות בריבית, במטרה לשמור על יציבות כלכלית ולתמוך בצמיחה המתמשכת.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדNikkei 225
שבועי 2.67%-
חודשי 3.87%+
מתחילת שנה 19.81%+
מדדShanghai
שבועי 0.37%+
חודשי 0.53%-
מתחילת שנה 0.25%+
מדדHang Seng
שבועי 4.79%-
חודשי 3.39%-
מתחילת שנה 2.17%+
מדדChina A50
שבועי 1.06%+
חודשי 1.48%+
מתחילת שנה6.78%+
מדדS&P/ASX 200
שבועי 0.15%+
חודשי 2.25%+
מתחילת שנה 5.02%+

נפט (CL)

מחיר חבית נפט נסגר ביום שישי במחיר 78.6 לפי חוזה עתידי CL שעוקב אחרי מחירי הנפט, מה שמסכם ירידה שבועית של 3% בשבוע החולף.

זהב (GC)

מחירו של הזהב נסגר ביום שישי האחרון במחיר של $2,402.8 לאונקיית זהב לפי חוזה עתידי GC שעוקב אחרי מחירי הזהב, מה שמשקף ירידה שבועית של 0.54%.

ביטקוין (BRR)

מחיר הביטקוין עומד על $67,003 לפי חוזה עתידי BRR שעוקב אחר מחיר הביטקוין.

מחיר הביטקוין סגר עליה שבועית של 11.4%.

שער הביטקוין עלול להשתנות מעת לעת בעקבות מסחר רצוף (24/7)

שני 22/07/2024

  • מכירות קמעונאיות (מאי) - גרמניה flag de

  • ריבית פריים על הלוואות של הבנק המרכזי (יולי) - סין flag cn

שלישי 23/07/2024

  • מכירות בתים קיימים (יוני) - ארה"ב flag us

  • מדד אמון הצרכן (יולי) - גוש האירו flag ez

  • מכרז אג"ח לשנתיים - ארה"ב flag us

רביעי 24/07/2024

  • מכירות בתים חדשים (יוני) - ארה"ב flag us

  • מדד מנהלי הרכש מגזר השירותים (יולי) - ארה"ב flag us

  • מדד מנהלי הרכש מגזר הייצור (יולי) - ארה"ב flag us

  • מדד מנהלי הרכש מגזר הייצור (יולי) - גוש האירו flag ez

חמישי 25/07/2024

  • תמ"ג (רבעוני) (ר2) - ארה"ב flag us

  • הזמנות מוצרים ברי קיימא (יוני) - ארה"ב flag us

  • ציפיות העסקים (יולי) - גרמניה flag de

שישי 26/07/2024

  • מדד ציפיות הצרכנים של מישיגן (יולי) - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים של ההוצאה לצריכה פרטית (שנתי) (יוני) - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (יולי) - יפן

  • סנטימנט הצרכנים של מישיגן (יולי) - ארה"ב flag us

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

אירועים בולטים השבוע

  • מכירות קמעונאיות (מאי) - גרמניה
  • ריבית פריים על הלוואות של הבנק המרכזי (יולי) - סין
  • מכירות בתים קיימים (יוני) - ארה"ב
  • מדד אמון הצרכן (יולי) - גוש האירו
  • מכרז אג"ח לשנתיים - ארה"ב
  • מכירות בתים חדשים (יוני) - ארה"ב
  • מדד מנהלי הרכש מגזר השירותים (יולי) - ארה"ב
  • מדד מנהלי הרכש מגזר הייצור (יולי) - ארה"ב
  • מדד מנהלי הרכש מגזר הייצור (יולי) - גוש האירו
  • תמ"ג (רבעוני) (ר2) - ארה"ב
  • הזמנות מוצרים ברי קיימא (יוני) - ארה"ב
  • ציפיות העסקים (יולי) - גרמניה
  • מדד ציפיות הצרכנים של מישיגן (יולי) - ארה"ב
  • מדד המחירים של ההוצאה לצריכה פרטית (שנתי) (יוני) - ארה"ב
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (יולי) - יפן
  • סנטימנט הצרכנים של מישיגן (יולי) - ארה"ב

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

 

*2022 כל הזכויות שמורות ל"אינטראקטיב ישראל" מסמך זה מבוסס על נתונים ומידע שהיו גלויים לציבור. הנתונים והמידע ששימשו להכנת מסמך זה הונחו כנכונים, וזאת מבלי שאינטראקטיב ישראל או מי מטעמה ביצע בדיקות עצמאיות ביחס לנתונים ולמידע אלו – אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם. אינטראקטיב ישראל ועובדיו אינם אחראים לשלמותם או דיוקם של הנתונים האמורים או לכל השמטה, שגיאה או ליקוי אחרים במסמך. יודגש כי מסמך זה הינו למטרת אינפורמציה בלבד, הוא אינו מתיימר להוות ניתוח מלא של כל העובדות וכל הנסיבות הקשורות לאמור בו. המידע עליו מתבסס מסמך זה, והדעות האמורות בו, עשויים להשתנות מעת לעת ללא כל מתן הודעה או פרסום נוספים. אין להסתמך על האמור במסמך זה ואין להתבסס על כך ששימוש במידע או בהמלצות המובאות במסמך זה משום ייעוץ השקעות או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בנתוניו, צרכיו ומטרות השקעתו המיוחדים של כל אדם. אינטראקטיב ישראל, עובדיו, וכל מי שפועל מטעמו לא יהיו אחראים בכל צורה שהיא לנזק או הפסד, ישירים או עקיפים, שייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה משימוש במסמך זה או כתוצאה מהסתמכות עליו. לאינטראקטיב ישראל, או לחברות קשורות אליו, או לבעלי שליטה בהם, עשויות להיות החזקות בניירות הערך או הנכסים הפיננסיים הנזכרים במסמך זה, עבורם או עבור לקוחותיהם, והם עשויים לבצע עסקאות המנוגדות לאמור במסמך זה. מסמך זה הינו רכושו של הבנק, אין להעתיק, לשכפל, לצטט, לפרסם בכל אופן, לצלם, להקליט וכיו"ב את מסמך זה, או חלקים ממנו, ללא קבלת אישור, מראש ובכתב, מאינטראקטיב ישראל

80.79.6.161
דילוג לתוכן